Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Voi ingman0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g9g31kcal1.1g6.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g109kcal3.4g19g2g2g
Valittu annoskoko24g55kcal1.7g9.5g1g1g
Annoskoko puolitettuna12g27kcal0.9g4.8g0.5g0.5g
Arvot/100g100g224kcal7g38.9g4.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565