Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)3.7g11kcal0.4g2.3g0.1g0.5g
Fariinisokeri5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Muna, annos 60g1.9g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 5.6g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g166kcal2g20.8g8.2g1.4g
Valittu annoskoko25g83kcal1g10.4g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g41kcal0.5g5.2g2.1g0.4g
Arvot/100g100g338kcal4.1g42.4g16.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592