Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto8.2g25kcal1.8g0g2g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 5.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow10g2kcal0.3g0.2g0g0.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1.1g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g62kcal4.2g0.8g4.6g0.6g
Valittu annoskoko24g31kcal2.1g0.4g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.1g0.2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g126kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235