Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g4.3g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Auringonkukansiemen 3.6g22kcal0.8g0.5g1.8g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.2g15kcal0.6g0.2g1.3g0.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.8g1.1kcal0.2g0.1g0g1.3g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g2.2g11kcal0.5g0.7g0.6g0.6g
Fiber husk (1rkl=10g)0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g0.7g2.7kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g131kcal6.6g4.6g9.4g5.6g
Valittu annoskoko25g66kcal3.3g2.3g4.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna12g33kcal1.7g1.2g2.4g1.4g
Arvot/100g100g267kcal13.5g9.4g19.2g11.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415