Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Mustikka metsä- 4.7g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Hermesetas -neste0.2g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g56kcal2.4g9g0.8g0.8g
Valittu annoskoko25g28kcal1.2g4.5g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.6g2.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g113kcal4.9g18.3g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370321