Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g11g64kcal1.1g3.6g4.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.4g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g8.8g53kcal1.8g0.6g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g262kcal6g8.6g22g0g
Valittu annoskoko25g131kcal3g4.3g11g0g
Annoskoko puolitettuna12g66kcal1.5g2.2g5.5g0g
Arvot/100g100g533kcal12.2g17.5g44.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104