Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu8.3g25kcal0.3g0.3g2.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Katkarapu 3.3g2.3kcal0.5g0g0g0g
Sieni-sipulihakkelus 4.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g2.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g66kcal2.2g1.6g5.4g0.2g
Valittu annoskoko25g33kcal1.1g0.8g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal0.6g0.4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g135kcal4.5g3.3g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636