Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruohosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.8g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g62kcal5g1.4g4g0.4g
Valittu annoskoko25g31kcal2.5g0.7g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal1.3g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal10.2g2.8g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211