Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss7.8g5.8kcal0.1g1.4g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)4.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kevytkerma2.1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%2.1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g48kcal3.2g3.6g2.2g0g
Valittu annoskoko25g24kcal1.6g1.8g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.8g0.9g0.6g0g
Arvot/100g100g98kcal6.5g7.3g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920