Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Naudanliha keskiarvo 9g14kcal1.8g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.6g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Hapankaali (Rasilainen)4.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g42kcal4g2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko25g21kcal2g1g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal1g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g85kcal8.1g4.1g3.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032