Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g6.6g3.6kcal0.1g0.4g0.2g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g3.1g5.3kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g42kcal2.8g1.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko25g21kcal1.4g0.9g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.7g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.7g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348