Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g6g5.7kcal1.2g0g0.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 4.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku, tuore2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 2.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g44kcal3.6g1.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko24g22kcal1.8g0.9g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.9g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g90kcal7.4g3.7g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787