Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, 50g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)4.2g7.5kcal1g0g0.3g0g
Kananmuna, keitetty 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g4.6g11kcal0.8g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g58kcal5.2g0.6g3.6g0g
Valittu annoskoko25g29kcal2.6g0.3g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.3g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.2g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804