Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 11g4.8kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g7.8g31kcal0g7.7g0g0g
Suklaa tumma 4.7g24kcal0.2g2.5g1.5g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g119kcal0.6g21.8g3.2g1.2g
Valittu annoskoko25g60kcal0.3g10.9g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal0.2g5.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g242kcal1.2g44.3g6.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914