Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 7.3g8.2kcal1.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha porsaan 12%3.6g7.7kcal0.7g0g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.7g7.6kcal0.1g0.1g0.8g0g
Tomaattimurska, 1 prk3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä0.9g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Juusto, mozzarella 0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper3.6g13kcal0.4g2.6g0.1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g93kcal6g6g4.8g0.2g
Valittu annoskoko25g46kcal3g3g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal1.5g1.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g189kcal12.2g12.2g9.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662