Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.9g1.1kcal0g0.1g0g0g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g7.8g3.1kcal0.1g0.4g0.2g0.2g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g36kcal3.2g1.2g2g0.6g
Valittu annoskoko25g18kcal1.6g0.6g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.8g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g74kcal6.5g2.4g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262