Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)3.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Katkarapu 5.6g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g59kcal2.2g1.4g5.2g0g
Valittu annoskoko25g30kcal1.1g0.7g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal0.6g0.4g1.3g0g
Arvot/100g100g121kcal4.5g2.8g10.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678