Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)13g7.5kcal0.4g0.6g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.5g1.6kcal0.1g0g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Mansikkahillo 6.3g14kcal0g3.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g72kcal1g12.2g3g0.2g
Valittu annoskoko25g36kcal0.5g6.1g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal0.3g3.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g146kcal2g24.7g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958