PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Riisi puuroutuva 3.9g13kcal0.2g3g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g3.1g1.9kcal0g0.2g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g0.5g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g50kcal0.6g7.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko25g25kcal0.3g3.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.2g1.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g101kcal1.2g15g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816