Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)8.4g13kcal1.6g0g0.8g0g
Punajuuri 5.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kaali, valkokaali2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pavut,ruskeat suolaliemess1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g3.4g2kcal0.1g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g44kcal3.8g2.6g2g1g
Valittu annoskoko25g22kcal1.9g1.3g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal1g0.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g89kcal7.7g5.2g4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259