Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g8.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tomaattimehu Valio5.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Katkarapu 3.2g2.2kcal0.5g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g3.3g3.2kcal0.3g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g26kcal2g2.8g0.6g0.8g
Valittu annoskoko25g13kcal1g1.4g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.5g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g52kcal4g5.6g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378