Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow3.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g1.6g5kcal0.4g0.8g0g0.2g
Flora ruokakerma 15%0.8g1.1kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g19kcal1g2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko25g10kcal0.5g1g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.3g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g39kcal2g4g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798