Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5.5g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 5.5g20kcal0.7g3.6g0.2g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.7g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Tomaattipyree (Felix)1.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g6.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g98kcal6g7.8g4.4g0.6g
Valittu annoskoko25g49kcal3g3.9g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g25kcal1.5g2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g198kcal12.1g15.8g8.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710