Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 11g13kcal2g0g0.6g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 5.3g19kcal0.1g0.1g2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g111kcal5g1.8g9.4g0g
Valittu annoskoko25g55kcal2.5g0.9g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna12g28kcal1.3g0.5g2.4g0g
Arvot/100g100g223kcal10.1g3.6g19g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095