Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)6.2g45kcal0g0g5g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1.7g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Siirappi, tumma0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta10g37kcal1.3g7.1g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g222kcal3.2g27.4g10.8g0.8g
Valittu annoskoko25g111kcal1.6g13.7g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g56kcal0.8g6.9g2.7g0.2g
Arvot/100g100g448kcal6.5g55.2g21.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740