Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.1kcal0.2g1.6g0g0.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g2.8g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g35kcal1.4g3.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko25g17kcal0.7g1.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.4g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g70kcal2.8g6.5g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770