Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)2.9g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g1.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g0.9g3.9kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g28kcal1.6g2.8g1g0.4g
Valittu annoskoko25g14kcal0.8g1.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g58kcal3.3g5.7g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387