Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.9g0.4kcal0g0g0g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7.8g25kcal2.1g0g1.9g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g1.4g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Aurajuusto3.3g11kcal0.7g0g1g0g
Mozzarella Lovilio Lidl4.9g16kcal1.2g0.1g1.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2.3g8.9kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g166kcal10.6g0.2g14g1.4g
Valittu annoskoko25g83kcal5.3g0.1g7g0.7g
Annoskoko puolitettuna13g42kcal2.7g0.1g3.5g0.4g
Arvot/100g100g334kcal21.3g0.4g28.1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249