Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi0.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.9g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Hirvenjauheliha oma saalis3.4g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g26kcal1.8g2.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko25g13kcal0.9g1.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.5g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.6g5.2g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467