Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)1.9g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g5.5g20kcal0.5g3.5g0.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g6.8g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g81kcal5.2g8.4g3g0.2g
Valittu annoskoko25g41kcal2.6g4.2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal1.3g2.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g164kcal10.4g16.9g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768