Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai7.8g29kcal0.4g2.5g1.9g0.2g
Pinaattipakaste 150g2.9g0.4kcal0.1g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 3.9g12kcal0.7g0g1g0g
Pinjansiemenet, Parrots1g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 3.9g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g108kcal4g5.8g7.6g0.6g
Valittu annoskoko25g54kcal2g2.9g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g27kcal1g1.5g1.9g0.2g
Arvot/100g100g219kcal8.1g11.7g15.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218