Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2g6.1kcal0g1.5g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2g5.9kcal0.2g1.1g0g0.3g
Grahamjauho 3.9g13kcal0.4g2.4g0.1g0.4g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g9g33kcal1.3g6.2g0.3g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g116kcal4g22.4g0.8g2.4g
Valittu annoskoko25g58kcal2g11.2g0.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna13g29kcal1g5.6g0.2g0.6g
Arvot/100g100g233kcal8g45g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646