Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Lampaanlihan, vähärasvainen1.5g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0.1g0.7kcal0g0.1g0.1g0g
Kukkakaali, tuore1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2.6g2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g15kcal0.6g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko25g7kcal0.3g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g30kcal1.2g2.8g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758