Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit9g19kcal1.4g0.2g1.4g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)6.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g4.7g16kcal0.6g3.4g0.1g0.1g
Juustodippi, Pirkka 300g4.7g6.1kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g89kcal4.4g8.4g4.2g0.4g
Valittu annoskoko25g44kcal2.2g4.2g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g22kcal1.1g2.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g178kcal8.8g16.9g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217