Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)3.2g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g26kcal0.6g4.6g0.2g0.8g
Valittu annoskoko25g13kcal0.3g2.3g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.2g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305