Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.3g16kcal1.3g0g1.2g0g
Paprika, punainen1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.6g13kcal0.9g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g9g35kcal0.6g2.7g2.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g130kcal5.6g6g9.4g0.4g
Valittu annoskoko25g65kcal2.8g3g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g33kcal1.4g1.5g2.4g0.1g
Arvot/100g100g261kcal11.2g12g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295