Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 19g4.9kcal0.3g0.7g0g0.4g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g39kcal0.6g1.8g3g1g
Valittu annoskoko25g20kcal0.3g0.9g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.2g0.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g78kcal1.2g3.6g6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180