Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön0.2g1.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g39kcal2.8g0.8g2g0.4g
Valittu annoskoko25g19kcal1.4g0.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.7g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g78kcal5.6g1.6g4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737