Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.3g0.6kcal0g0g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.9g3.3kcal0.5g0.3g0g0g
Emmental juustoraaste valio3.5g14kcal1g0g1.1g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 2.4g4kcal0.7g0g0.1g0g
Broilerifilee, uunissa 1.5g2.2kcal0.5g0g0g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)4.7g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Banaani, kuorittu 1.7g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g69kcal6.4g3g3g0.4g
Valittu annoskoko25g35kcal3.2g1.5g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.6g0.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g138kcal12.8g6g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687