Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Kuohukerma4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.7g2.8kcal0g0g0.3g0g
Paprika punainen 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 7.1g13kcal1.9g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g89kcal6g0.6g6.6g0g
Valittu annoskoko25g45kcal3g0.3g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna13g22kcal1.5g0.2g1.7g0g
Arvot/100g100g177kcal12g1.2g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005