Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ahven 3.9g3.3kcal0.7g0g0.1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g2.6g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g22kcal1.8g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko25g11kcal0.9g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622