Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g8.3g29kcal0.6g3.2g1.4g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g4.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.1g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Oivariini vähärasvainen0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.4g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g1.1g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g2.2g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g118kcal3.6g7.2g8g0.6g
Valittu annoskoko25g59kcal1.8g3.6g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g30kcal0.9g1.8g2g0.2g
Arvot/100g100g236kcal7.2g14.4g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697