Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g2g18kcal0g0g2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Grahamjauho 2g6.6kcal0.2g1.2g0g0.2g
Neljänviljanhiutale 0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g2.3g9kcal0.1g2.1g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 8.2g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1.8g10kcal0.1g1g0.1g0g
Raparperi 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g120kcal1.8g12g5.8g0.8g
Valittu annoskoko25g60kcal0.9g6g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g30kcal0.5g3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g241kcal3.6g24.1g11.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044