Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g11g14kcal1.4g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %1.9g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.4g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g68kcal4.6g1.6g4.4g0.4g
Valittu annoskoko25g34kcal2.3g0.8g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.2g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g136kcal9.2g3.2g8.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202