Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow16g3.2kcal0.5g0.3g0g0.4g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä1.8g3.2kcal0g0.2g0.2g0g
Vuohenjuusto President3.5g9kcal0.7g0g0.7g0g
Valkoviini kuiva 3.5g2.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g42kcal2.4g1g2.6g0.8g
Valittu annoskoko25g21kcal1.2g0.5g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.6g0.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744