Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g7g4.6kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4.7g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g2.8g2.8kcal0.5g0g0.1g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g0.9g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g24kcal1.4g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko25g12kcal0.7g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g49kcal2.8g4.4g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653