Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 4.1g5kcal0.9g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g2.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)1.9g6.7kcal0.3g1.2g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.7g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Ranskankerma Valio2.1g5.7kcal0.1g0.1g0.6g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g49kcal3.4g3g2.6g0.2g
Valittu annoskoko25g24kcal1.7g1.5g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.9g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g98kcal6.8g6g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597