Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Omena, keskikokoinen 200g50g17kcal0.1g3.5g0.1g0.9g
Päärynä kuorittu 50g22kcal0.2g4g0g1.9g
Valio Viola sinihome tuorejuusto25g40kcal2g1g3.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g15g39kcal4.1g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g272kcal14g22g12.8g7g
Valittu annoskoko240g136kcal7g11g6.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna120g68kcal3.5g5.5g3.2g1.8g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849