Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Taloussuklaa, Fazer50g258kcal1.9g28g15g2.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g20g112kcal1.7g11g6.8g0g
Vispikerma Flora 20%88g193kcal2.6g4.4g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1359kcal33g87.2g95.6g5.2g
Valittu annoskoko240g680kcal16.5g43.6g47.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna120g340kcal8.3g21.8g23.9g1.3g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452