Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g181g172kcal14.5g25.3g1.3g14.5g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 4g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g5g1kcal0g0.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g699kcal31g60g38.2g30.2g
Valittu annoskoko240g350kcal15.5g30g19.1g15.1g
Annoskoko puolitettuna120g175kcal7.8g15g9.6g7.6g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g8g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678